| 1 | MAEU231167718 | LIGHTING EQUIPMENT AND PARTS, NOS 1X40' GP CONTAINER -DO WNLIGHT 6INCH -DOWNLIGHT 8IN CH -DOWNLIGHT 10INCH INVOI CE# PN20230904001 FF=571 1067326 FREIGHT COLLECT, SHI PPER LOAD & COUNT MRKU089223, 5|4200|355|CT||CY/CY|3941|KGM| 39|MTQ|231167718 | CURRENT LIGHTING SOLUTION.LLC | PT. ENG NGIAP PLASTRONIC | 2023-11-09 | South Korea | 3949 Kgs | 355 CTN | 
| 2 | MAEU228025145 | LIGHTING EQUIPMENT AND PARTS, NOS 1X40' HC CONTAINER -DO WNLIGHT 4INCH -DOWNLIGHT 8IN CH INVOICE# PN20230607001 FF=5711065656 FREIGHT CO LLECT, SHIPPER LOAD & COUNT MRKU0220565|4200|355|CT||CY/CY, |3090|KGM|32|MTQ|228025145 | CURRENT LIGHTING SOLUTION.LLC | PT. ENG NGIAP PLASTRONIC | 2023-07-09 | Singapore | 3096 Kgs | 355 CTN | 
| 3 | MAEU224695147 | LIGHTING EQUIPMENT AND PARTS, NOS 1X20' GP CONTAINER -DO WNLIGHT 12INCH -DOWNLIGHT 8I NCH FF=5711063233 SI=0 002/23 FREIGHT COLLECT, SHIP PER LOAD & COUNT MRKU9088300 |2200|270|CT||CY/CY|2278|KGM|2, 8|MTQ|224695147 | CURRENT LIGHTING SOLUTION.LLC | PT. ENG NGIAP PLASTRONIC | 2023-03-20 | Singapore | 2283 Kgs | 270 CTN | 
| 4 | MAEU220832411 | LIGHTING EQUIPMENT AND PARTS, NOS 2X40' HC CONTAINER -DO WNLIGHT 6INCH -DOWNLIGHT 8IN CH INVOICE# 0038/22, 0039/22 FF=5711060568 SI=0039 /22 FREIGHT COLLECT, SHIPPER LOAD & COUNT TCNU8428243|44, 00|789|CT||CY/CY|6201|KGM|63|M TQ|220832411 CLHU8765981|4400| 792|CT||CY/CY|6146|KGM|63|MTQ| 220832411 | CURRENT LIGHTING SOLUTION.LLC | PT. ENG NGIAP PLASTRONIC | 2022-11-12 | China | 12373 Kgs | 1581 CTN | 
| 5 | MAEU220883960 | LIGHTING EQUIPMENT AND PARTS, NOS 2X40' HC CONTAINER -DO WNLIGHT 6INCH -DOWNLIGHT 8IN CH INVOICE# 0037/22, 0036/22 FF=5711060569 SI=0037 /22 FREIGHT COLLECT, SHIPPER LOAD & COUNT MRKU4726309440, 0792CTCY/CY6146KGM63MTQ2208839 60 UETU54063134400903CTCY/CY83 38KGM62MTQ220883960 | CURRENT LIGHTING SOLUTION.LLC | PT. ENG NGIAP PLASTRONIC | 2022-11-12 | China | 14514 Kgs | 1695 CTN | 
| 6 | MAEU220432279 | LIGHTING EQUIPMENT AND PARTS, NOS 1X40' HC CONTAINER -DO WNLIGHT 6INCH -DOWNLIGHT 8IN CH INVOICE# 0035/22 SP OT: 298682496 FF=5711060 278 FREIGHT PREPAID, SHIPPER LOAD & COUNT MSKU1881788|44, 00|867|CT||CY/CY|7665|KGM|62|M TQ|220432279 | CURRENT LIGHTING SOLUTION.LLC | PT. ENG NGIAP PLASTRONIC | 2022-11-12 | China | 7681 Kgs | 867 CTN | 
| 7 | MAEU221529885 | LIGHTING EQUIPMENT AND PARTS, NOS 1X40' HC CONTAINER -DO WNLIGHT 4INCH -DOWNLIGHT 6IN CH -DOWNLIGHT 8INCH INVOIC E# 0046/22 FF=5711061102 FREIGHT COLLECT, SHIPPER LO AD & COUNT TGHU8924944|4400|, 771|CT||CY/CY|7072|KGM|64|MTQ| 221529885 | CURRENT LIGHTING SOLUTION.LLC | PT. ENG NGIAP PLASTRONIC | 2022-10-24 | Singapore | 7087 Kgs | 771 CTN | 
| 8 | MAEU220432193 | LIGHTING EQUIPMENT AND PARTS, NOS 1X40' HC CONTAINER -DOWNLIG HT 6INCH INVOICE# 0034/22 | CURRENT LIGHTING SOLUTION.LLC | PT. ENG NGIAP PLASTRONIC | 2022-10-21 | China | 8370 Kgs | 904 CTN | 
| 9 | MAEU220289064 | LIGHTING EQUIPMENT AND PARTS, NOS 1X40' HC CONTAINER -DO WNLIGHT 8INCH -DOWNLIGHT 6IN CH INVOICE# 0033/22 SPOT: 298682496 FF=5711060123 FREIGHT COLLECT, SHIPPER LO AD & COUNT MRKU2727780|4400|, 828|CT||CY/CY|7121|KGM|64|MTQ| 220289064 | CURRENT LIGHTING SOLUTION.LLC | PT. ENG NGIAP PLASTRONIC | 2022-09-12 | Singapore | 7136 Kgs | 828 CTN | 
| 10 | ZIMUBUD005806 | LIGHTING EQUIPMENT | CURRENT LIGHTING SOLUTION LLC | TUNGSRAM OPERATIONS KFT. | 2022-04-28 | Israel | 13006 Kgs | 1502 PCS |